Eerste editie WERKT! is uit

Aankomende week ontvangen relaties van het Graafschap College de eerste editie van WERKT!, hét nieuwe relatiemagazine van het Graafschap College. De eerste editie is een themanummer: het 25-jarig bestaan van het Graafschap College en het afscheid van bestuursvoorzitter René van Gils staan centraal in het blad. Er wordt teruggeblikt, maar zeker ook vooruitgekeken. Zowel relaties, studenten en medewerkers komen aan het woord.

In dit nummer

Zo is er in deze eerste uitgave o.a. aandacht voor de opleiding Smart Industry, de bouw van de nieuwe locatie Sportpark Zuid, de individualisering van de zorg en de ontwikkeling die de vavo-opleiding de afgelopen 25 jaar heeft doorgemaakt. Verder blikt René van Gils terug op 25 jaar Graafschap College en gaat hij in het opleidingsrestaurant aan tafel met drie gasten: Loes van der Meijs, Jeanette Derksen en Martin Stor. Mirjam Koster, de nieuwe voorzitter van het college van bestuur, beantwoordt in de rubriek VRAAGT een vraag van René van Gils en u leest een uitgebreid artikel over de internationalisering van het onderwijs binnen het Graafschap College en het werk van praktijkopleider Sanne Bonkink van AMI Kappers in Borculo.

Leuke extra’s

WERKT! is meer dan alleen een relatiemagazine in print. Via social media en de website vindt u leuke en interessante extra’s. Neem bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen bij de ‘making of WERKT!’. Volg de Facebookpagina, abonneer je op ons YouTube kanaal of bekijk het magazine digitaal.

Vragen, opmerkingen of suggesties?

Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat u van de eerste editie van ons relatiemagazine vindt! Heeft u opmerkingen, tips voor interessante onderwerpen of een vraag? Mail de redactie! Geen relatiemagazine ontvangen, maar wel interesse? Laat uw gegevens achter!