Bram Clahsen nieuwe sectordirecteur Techniek & Informatica 

Het college van bestuur van het Graafschap College heeft Bram Clahsen per 1 januari 2023 benoemd als sectordirecteur Techniek & Informatica.

Door het vertrek van Kees Nieuwenhuijse was de functie van sectordirecteur T&I vacant. De twee benoemingscommissies, waarin ook het werkveld vertegenwoordigd was, zijn unaniem in hun advies aan het college van bestuur. De combinatie van een zakelijke aanpak en tegelijk een grote betrokkenheid bij studenten en medewerkers én de affiniteit met de sector maken Bram zeer geschikt. 

Bram is ooit als student gestart bij het Graafschap College, heeft ervaring in het bedrijfsleven en is zowel docent als opleidingsmanager geweest. Op dit moment is hij sectordirecteur Dienstverlening. De verwachting is dat deze in- en externe ervaring Bram de juiste bagage geeft om met een frisse blik en veel energie met de sector T&I aan de slag te gaan.

Over Bram Clahsen   
Bram Clahsen is ooit als student gestart bij het Graafschap College. Hij heeft daarna de lerarenopleiding gevolgd, is afgestudeerd als technisch bedrijfskundige en heeft vervolgens bij diverse infrabedrijven gewerkt. Bij het Graafschap College is hij zowel docent als opleidingsmanager geweest, op dit moment is hij sectordirecteur Dienstverlening.  
 
“Ik zie het niet alleen als een uitdaging, maar ook als een eer om de sector T&I verder te helpen met de volgende stap naar een nieuwe fase. Hierbij zal de vernieuwde strategie en de onderwijsvisie centraal staan, om het maximale talent uit elke student te halen. Goed in verbinding staan met elkaar, met andere teams én met het (regionale) bedrijfsleven is hierbij van essentieel belang,” aldus Bram Clahsen.