Bestuurder Sarien Shkolnik stopt bij Graafschap College

Per 1 augustus 2020 stopt Sarien Shkolnik als vicevoorzitter van het college van bestuur en verlaat het Graafschap College.

Het beroepsonderwijs en de regio staan de komende jaren voor grote uitdagingen. Besturen is topsport en na 15 jaar wil Sarien Shkolnik het stokje overdragen. De raad van toezicht van het Graafschap College gaat op zoek naar een nieuwe bestuurder om met deze uitdagingen aan de slag te gaan.

Het Graafschap College heeft zeer veel waardering voor de jarenlange bijdrage die Sarien Shkolnik heeft geleverd aan de ontwikkeling van het Graafschap College. Zij heeft haar functie met hart en ziel uitgevoerd. Het was haar een eer om invulling te mogen geven aan de maatschappelijke opdracht van het Graafschap College en zij is trots op wat de organisatie en de regio samen hebben bereikt voor onze studenten.

Het overleg over dit besluit is in goede sfeer verlopen. Sarien Shkolnik staat volledig achter de koers die zij samen met cvb-voorzitter Mirjam Koster heeft ingezet en heeft er alle vertrouwen in dat het Graafschap College blijft doen wat nodig is om een echte partner in de regio te zijn.