Graafschap Orthopedagogie

Graafschap Orthopedagogie is gespecialiseerd in leer- en gedragsproblematiek bij kinderen en jongeren. We bieden advies, onderzoek, training en begeleiding in Doetinchem e.o.

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde orthopedagogen, (gz-)psychologen en remedial teachers. Daardoor is onze dienstverlening van hoog niveau. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Loopbaanplein Achterhoek

Graafschap Orthopedagogie maakt deel uit van het Loopbaanplein Achterhoek, dat op zijn beurt onderdeel is van het Graafschap College. Onze dienstverlening is gericht zowel op studenten van het Graafschap College als op leerlingen en studenten van andere scholen. Samen met onze partners op het Loopbaanplein Achterhoek staan wij garant voor een veelzijdige en professionele hulpverlening.

Contactgegevens

Loopbaanplein Achterhoek

Werkdagen: maandag t/m vrijdag
Telefonisch bereikbaar: van 9.00 tot 17.00 uur

J.F. Kennedylaan 49
7001 EA  Doetinchem
T: 0314 35 35 35
E: loopbaanplein@graafschapcollege.nl

Graafschap Orthopedagogie

Een externe tak van Graafschap Orthopedagogie verzorgt de dienstverlening aan jongeren die buiten het Passend Onderwijs valt.

“De Notedop”
Notenlaan 2
7001 EB  Doetinchem
E: orthopedagogie@graafschapcollege.nl
I: www.gojongeren.nl

 

Ja, ik wil graag meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.