Annika Legebeke: winnaar Business Jump 2017!

Annika Legebeke, student sport en bewegen, wil een kitesurfclub voor vrouwen opzetten! Met dit plan heeft ze de Business Jump 2017 gewonnen. “Je hebt een duidelijk doel en goede commerciële mogelijkheden op de langere termijn,” vond de jury. Het Centrum voor Jong Ondernemen gaat Annika ondersteunen bij de uitwerking van haar plannen.

De Business Jump is een samenwerking tussen het Graafschap College en het Centrum voor Jong Ondernemen Doetinchem. Elf studenten, die van plan zijn ondernemer te worden, deden dit jaar mee aan deze driedaagse. De studenten zijn te gast geweest bij bakkerij Wiltink in Doetinchem, het Centrum voor Jong Ondernemen in Doetinchem en bij Van Raam in Varsseveld.
Ze maakten een start met hun ondernemingsplan, ze volgden workshops en masterstories en werden ondersteund door buddies uit het Achterhoekse bedrijfsleven.

De Business Jump werd afgesloten met een pitch waar alle studenten hun plan kort presenteerden aan een professionele jury. Iedere deelnemer heeft stappen gezet als ondernemer, wil door met zijn/haar droom, maar voor Annika is de extra bonus de ondersteuning van het Centrum voor Jong Ondernemen bij de uitwerking van haar plannen.