09-02: Woensdag 10 februari locaties geopend

Vanaf woensdag 10 februari zijn onze locaties weer geopend, natuurlijk met inachtneming van alle corona-afspraken en -maatregelen. 

————————————————————————————————————————————-

08-02: Ook dinsdag 9 februari locaties gesloten vanwege weer

Vanwege de weersomstandigheden zijn onze locaties ook op dinsdag 9 februari gesloten. Het onderwijs vindt volledig digitaal plaats. Dit geldt ook voor de studenten van het vavo. De centrale examens die gepland waren, worden verplaatst. Studenten krijgen bericht over het nieuwe tijdstip.

————————————————————————————————————————————-

07-02: Maandag 8 februari locaties gesloten vanwege weer

Vanwege de weersomstandigheden zijn onze locaties op maandag 8 februari gesloten. Het onderwijs vindt volledig digitaal plaats. De centrale examens die gepland waren, worden verplaatst. Studenten krijgen bericht over het nieuwe tijdstip.

————————————————————————————————————————————-

06-02: Aanpassingen onderwijs en examinering vanwege weer

In Gelderland geldt voor zondag code oranje. Het KNMI voorspelt sneeuw, sneeuwjacht en gladheid. Vanaf maandagochtend is code geel van kracht. Dat kan gevolgen hebben voor het onderwijs en de examinering op locatie.

  • Onze locaties zijn maandag geopend. De dag start normaal, maar we houden rekening met mogelijke vertragingen in het openbaar vervoer.
  • De centrale examens die gepland waren vóór 10.30 uur worden verplaatst. Studenten krijgen bericht over het nieuwe tijdstip.
  • Voor studenten die al bericht hebben ontvangen van hun docent(en) dat het onderwijs digitaal zal plaatsvinden, blijft het onderwijs digitaal.