Voor de 30ste keer: reis naar Praag

Voor de dertigste keer vertrekt een groep studenten van de opleiding Financiële en secretariële beroepen voor een studiereis naar Praag. En speciaal voor dit jubileum reizen we niet met een ‘gewone’ bus, maar met een comfortabele dubbeldekker. Bedankt reisorganisatie Europa Speciaal Reizen!

Daarnaast ontvangt het Graafschap College voor deze reis een financiële bijdrage van ‘Stichting vrienden van Tsjechië’, uit Doetinchem. Daarmee worden activiteiten georganiseerd, samen met studenten van de Obchodni Akademia uit de plaats Pardubice. Een school die al vaker door het Graafschap College bezocht is. Vandaag vinden presentaties, speeddates en een quiz plaats op de school in Pardubice. Daarna lunchen de Nederlandse en Tsjechische studenten gezamenlijk. Het middagprogramma bestaat uit kanovaren op rivier de Labe.

Fotobijschrijft

Op de foto wordt een cheque overhandigd waarmee het Graafschap College twee studenten en twee docenten van de Obchodni Akademia uitnodigt om later in het jaar een tegenbezoek te brengen in Doetinchem. Ook dit wordt mogelijk gemaakt door de ‘Stichting vrienden van Tsjechië’.